Suomi App
14.4.2021

Kil­pis­jär­vi

Los­su­jär­vi – Mee­kon­jär­vi tun­tu­ri­hiih­to (9h)

Lossujärvi – Meekonjärvi tunturihiihto (9h)

Kilpissafarit järjestää yleisön pyynnöstä tänä keväänä legendaarisen Lossu-Meeko hiihtoretken. Retki on suunniteltu alkamaan 14.4.2021 klo 09:00 ja 20.4.2021 klo 09:00. Ilmoittaudu mukaan viimeistään edeltävänä päivänä klo 18:00.


Jos haluat päässä hiihtämään Käsivarren mahtituntureiden maisemiin, tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Hiihtäjät viedään moottorikelkan vetämällä reellä Lossujärvelle, missä siirrytään suksille ja hiihdellään 17 kilometriä latuhöylällä tehtyä latua Meekonlaaksoon, joka on Suomen suurtuntureiden ydinaluetta. Matkan aikana tulee noin 200 metriä loivaa laskua. 


Meekon tuvalla hiihtovaatteet vaihdetaan lämpimiin kelkkavarusteisiin, ja kahvistelun jälkeen lähdetään paluumatkalle moottorikelkan rekikyydissä. Retki sisältää lämpösaappaat, haalarit, kintaat, lämmittelytakin, kypärämyssyn ja kypärän. Retken aikana tarjoillaan kahvi/ tee ja leivonnainen. Mukaan kannattaa siis ottaa vaihtovaatetta ja evästä. Jos väsyt retken aikana, niin voit jatkaa  matkaa rekikyydissä, sillä opaskelkka kulkee ryhmän mukana.


Minimi kymmenen henkilöä.

Osallistumismaksu 90 € / henkilö.

Retkelle voi vuokrata Kilpissafareilta myös liukulumikengät+sauvat 20 €/henkilö

Ilmoittautumiset 040 5455 123 / Jussi Rauhala, Kilpissafarit

Toivotaan  osallistumisia!

Linkki sivuille

> https://kilpissafarit.fi/

Suomi App
Suomi App

Suomi App

Tervetuloa  Tervetuloa Suomi App Digilehti-Uutiskirje sivuille.

Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.

Suomi App Suomiapp.com on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to

Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.

SuomiApp.com

Kainuu Group

Media- ja uutisyhtiö

Mar­kus Mä­ke­lä

+358 406311231

toimisto@kainuugroup.fi

2021©Suomiapp.com. Kaikki oikeudet pidätetään.