Mat­kakaup­pa

Palosaaren poro- ja kalastustila

Poro-, luonto- ja kalastuspalveluita ympäri vuoden

Tule vieraaksemme aidolle porotilalle, jossa järjestämme poro-, kalastus- sekä luonto-ohjelmapalveluita Kuusamon Meskusvaarassa.

Yhteystiedot

Meskusvaarantie 66,
93999 Kuusamo
040 589 1695
posti@palosaarenporotila.fi

Suomi App

Keskiyön kalaretki

Tule naut­ti­maan kauniista ja rau­hoit­ta­vas­ta luonnosta kes­ki­ke­sän yöt­tö­mäs­sä yössä.

Kokeile ka­las­ta­jan­tai­to­ja­si kauniilla erä­maa­lam­mel­la, jossa kir­jo­lo­het, siiat, harjukset ja hauet odottavat sinua.

Tule kuulemaan tarinoita ka­ran­neis­ta kaloista laavulla nuotion äärellä jossa nautimme no­ki­pan­nu­kah­vit ja eväitä.

Muok­kaam­me ohjelmia asiak­kai­den ja ryhmien toiveiden mukaan, esim. lei­ri­kou­lut ja vastaavat

Suu­rem­mis­ta ryhmistä kysy tarjous!

 • Kesto:4 tuntia
 • Hinta alkaen:Aikuinen: 90€, Lapset (4-12 v.) 45€
 • Hinta sis.:
 • Ryhmän koko:max. 10 hlöä/ryhmä
 • Li­sä­tie­toa:Retket aloi­te­taan kello 20 jälkeen.Suomi App

Harjuksia etsimässä

Aloitamme retken joko Kuusamosta tai Rukalta, josta suuntaamme Kitka- tai Kuusinkijoelle tai jollekin muulle kalaisalle harjusjoelle, josta kalastusopas on etsinyt olosuhteisiin parhaat paikat.

Harjuksen alamitta on 35cm, mutta me tavoittelemme yli 40cm harjuksia, kummaltakin joelta on mahdollisuus myös yli puolen metrin harreihin. Kalastuksen lomassa nautimme kalaeväät, poromakkaraa sekä kahvia/teetä.

 • Kesto:5 h, kalastusta 4 tuntia
 • Hinta alkaen:110€

Suomi App

Ka­las­tus­ta ja kos­ken­las­kua

Opas noutaa teidät Ruka-Kuusamo alueelta, jonka jälkeen mennään varustautumaan kos­ken­las­ku­va­rus­teil­la. Kävelemme noin 1,5 km matkan Jyrävän -putoukselle, josta aloitamme koskenlaskun. Matkaamme Oulangan kansallispuiston läpi virtaavaa Kitkajokea aina Venäjän rajalle asti.

Päivän aikana kalastamme erinomaisia paikkoja. Lautalla pääsemme sellaisiin kohtiin joihin harva vaivautuu kävelemään ja näin kalastus on erinomaista. Matkan varrelta löytyy myös loistavia pin­ta­per­ho­ka­las­tus­paik­ko­ja.

Keskitymme harjuksen ja siian kalastukseen. Kalastuksen lomassa nautimme tuhdin lounaan.

 • Kesto:12 tuntia
 • Hinta alkaen:250€/hlö
 • Hinta sis.:kuljetukset, opaspalvelut, kos­ken­las­ku­va­rus­teet, lounaan
 • Ryhmän koko:3-6 hlöä
 • Lisätietoa:Kalastusluvat eivät sisälly hintaan. Kosket ovat luokitukseltaan 1-2.

Mat­kakaup­pa

Kilpissafarit on vuonna 1995 perustettu kilpisjärveläinen oh­jel­ma­pal­ve­lu­yri­tys.

Kilpissafarien mukana kuljet turvallisesti.

info@kilpissafarit.fi

+358 (0) 40 5455 123

Suomi App

Ka­las­tus­ret­ki Jäämeren rannalle

Kalastusretki suuntautuu Jäämeren rantaan noin 60 kilometrin päähän Kilpisjärveltä. Tavallisimmat saaliskalat ovat turska ja sei. Retki sopii hyvin koko perheelle, sillä kalastuspaikan tuntumassa on ranta, jossa voi keräillä uniikkeja kiviä ja simpukankuoria. Kalastuksen lomassa paistetaan nuotiolla makkaraa.

Retket toteutetaan kesäaikana eli noin 1.6. – 30.11.

Hinta: Autokyyti 115 €/ henkilö


Suomi App

Kolmen val­ta­kun­nan ra­ja­pyyk­ki

Kolmenpyykin retkellä yhdistyy Ruotsin risteily ja Skandinavian kiertomatka muutamassa tunnissa. Laivamatkalla Koltalahteen Kilpisjärven lähitunturit näyttäytyvät uudesta perspektiivistä. Ruotsin rajan tuntumassa etenevä vaelluspolku on helppokulkuinen. Koltajärvessä sijaitsevan rajapyykin ympäri voi kävellä pitkospuita pitkin. Kierroksen aikana tulet vierailleeksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Retkeen voi toteuttaa joko edestakaisena laivamatkana, jolloin ripeää kävelyä noin 6 km, tai paluumatkalla noin 14 km vaelluksena Mallan luonnonpuiston läpi. Retkieväinä lämmintä mehua ja pientä purtavaa.

Hinta:
Edestakainen laivamatka + Patikointi 105 €/ henkilö
Laivamatka + Patikointi Mallan läpi 155 €/henkilö

Suomi App

HAL­TI­TUN­TU­RIN HUIPUTUS

Haltitunturin (1324 mpy) huiputus

Haltitunturi on huippuelämys myös kesällä. Kilpisjärveltä Haltin voi valloittaa Norjan kautta päivässä. Haltin pohjoispuolelle Guolasjärven tunturiylängölle Kilpisjärveltä on ajomatkaa noin 130 km. Jo kolmen tunnin automatka Kilpisjärveltä on elämys: alkumatka vuonotietä Birtavarreen, mistä alkaa jyrkkä ja mutkainen nousu tunturiin. Matkan varrelle jää kyliä, hylättyjä kuparikaivoksia ja tunturiylänköä, jolla lampaat ja porot laiduntavat.

Hinta: Autokyyti + Patikointi 245 €/ henkilö

Mat­kakaup­pa

Kilpissafarit on vuonna 1995 perustettu kilpisjärveläinen oh­jel­ma­pal­ve­lu­yri­tys.

Kilpissafarien mukana kuljet turvallisesti.

info@kilpissafarit.fi

+358 (0) 40 5455 123

Suomi App

Retki Jää­me­rel­le mi­ni­bus­sil­la

Kilpisjärveltä Jäämerelle Skibotnin kylään on 50 kilometriä. Matkalla laskeudutaan 500 metrin korkeudelta vuononrantaan. Kilpisjärvi sijaitsee lähes puuttomalla tunturivyöhykkeellä, mutta Vuonon rannoilla on sankka havumetsä ja vuonon vastarannalla kohoavat Lyngenin alpit jäätikköineen. Jäämeren rannalla nautimme retkiväät nuotion äärellä. Mukaan kannattaa varata uimapuku ja pyyhe, sillä retkellä on tilaisuus pulahtaa Jäämereen!

Hinta: Autokuljetus 84 €/ henkilö

1620647835767_Fatbikella-Saanan-tuntumassa-1000x560-la-me.jpg

Fat­bi­kel­lä Saanan tun­tu­mas­sa

Pyö­räi­ly­reit­ti on sak­sa­lais­ten sota-aikana tekemä help­po­kul­kui­nen soratie. joka seurailee kaunista Skir­has­jo­kea. Pyö­rä­ret­kel­lä edetään rau­hal­li­ses­ti ja välillä py­säh­dy­tään kat­se­le­maan maisemia. Puurajan ylä­puo­lel­la avautuu esteetön näkymä Suomen, Ruotsin ja Norjan lu­mi­huip­pui­sil­le tun­tu­reil­le. Ret­kie­väi­nä lämmintä mehua ja pientä purtavaa.

Hinta: Autokyyti + Pyöräily 79 €/henkilö

säh­kö­avus­tei­nen Fatbike

2h-50€

6h-75€

24h-100€

2pv-125€

3pv-175€Suomi App

Saanan valloitus

Skandien vuoriston laidalla sijaitseva Saana on Suomen kuuluisin tunturi. Sen laki kohoaa 1029 metriin merenpinnan yläpuolelle. Alkumatka taitetaan loivaan ylämäkeen lehtomaisemassa. Puurajasta alkaa jyrkähkö nousu ja kivikkoinen polku johtaa Saanan huipulle, missä avautuu huikea näkymä kaikkiin ilmansuuntiin. Retkieväinä lämmintä mehua ja pientä purtavaa.

Patikointi 84 €/henkilö

Hinta sisältää retkieväät, opastuksen, arvonlisäveron, vakuutuksen sekä Kilpisjärven alueella haun majoituksesta. Oppaat ottavat retkiltä kuvia, joita asiakkaat saavat maksutta itselleen.  Oppaat puhuvat suomea ja englantia.

Patikointi 84 €/henkilö

Mat­kakaup­pa

Tundrea on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, mahtavan Saanan juurella.
Ainutlaatuiset: Kilpisjärvi Suomessa – Tundrea Kilpisjärvellä.
Tundrealla koet ihmisen pienuuden mukavuuksista tinkimättä.

Nähdään Tundreassa

- Palvelemme sinua ympäri vuoden

Tundrea on ainoa ajanmukainen, täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärvellä. Palvelemme ympäri vuoden suuriakin ryhmiä. Tundrean kautta saat myös kaikki Kilpisjärven ohjelmapalvelut.

Yhteystiedot

Lähetä postiaTai soita

Tundrea

Käsivarrentie 14188

99490 KILPISJÄRVI

gsm. 0400 396 684

fax 016 537 803

» info(at)tundrea.fi

Suomi App

Aurora Yurt

Luksus telttailua Tsahkal joen varrella!
Dome teltassa on parivuode, vedetön wc-istuin, kahvipöytä ja kaksi pehmustettua tuolia. Huom. kohteessa ei ole juoksevaa vettä.
Alueellamme on huoltorakennus josta löytyy suihku, sauna, keittiö sekä pyykinpesukone. Huoltorakennuksen suihkut ja pyykinpesukone toimii 1 euron kolikoilla.
Kilpisjärven rannalla on myös lisähintaan vuokrattavissa oleva rantasauna, jossa ulkoporeamme. Kysy tämän saatavuudesta respastamme.

Suomi App

Saana mökki

Kattavasti varustettuja mökkejä isollekin porukalle. Saunan löylyjen jälkeen on mukava vilvoitella terassilla, josta on hyvät maisemat Saanalle ja Kilpisjärven rantaan.


Mökissä on neljä makuuhuonetta, vuodepaikat 8 henkilölle.

Suomi App

Kak­si­ker­rok­si­nen iglo

Kaksikerroksinen iglo ; Wau-House on ainutlaatuinen Suomessa. Kohteesta avautuu upeat maisemat tuntureille ja järvelle. Luksus kohteessa on moottorisänky, joten maisemia voi ihailla sängyllä makaillenkin. Hintaan sisältyy pedatut pedit, wi-fi ja loppusiivous.

2021©Suomiapp.com. Kaikki oikeudet pidätetään.